Kunders Succesoplevelser

PDFfiller har integreret InterFAX’s tjenester i dets dokumentstyringsplatform. PDFfillers kunder kan nu købe en elektronisk faxtjeneste med dokumenter, der kommer direkte ind på deres PDFfiller-konto og er klar til redigering, udfyldelse og e-signatur.

– Jane Finkelstein, Director of Operations

Vi har brugt InterFAX til at dække mange forskellige faxbehov i flere år, og det er efter vores opfattelse nemmere og mere effektivt at arbejde med end andre faxudbyderes løsninger. Vi er især glade for at kunne kommunikere på en sikker måde gennem InterFAX’s API/webtjeneste.

– Renzo Luzzatti, President

Vi sender en masse faxbeskeder via vores SAP- og AS400-systemer. Før InterFAX havde vi afprøvet tre forskellige softwareløsninger på vores faxservere, men ingen af dem var tilfredsstillende. Vi har nu brugt InterFAX i mere end fem år og har aldrig haft problemer. Vi takker InterFAX mange gange for denne kvalitetstjeneste.

– Mr. Sahabettin Aktan, IT Management

Før InterFAX havde vi faxhardware og 8 forskellige fastnetlinjer placeret på forskellige lokationer og i forskellige afdelinger. Med InterFAX er vi i stand til at slippe for alt det og styre hele faxsystemet via det cloudbaserede kontrolpanel. Vi kan nemt sende faxbeskeder via mail og se transmissionsresultaterne. Vi kan godt lide, at InterFAX-systemet forsøger igen og igen ved mislykkede transmissioner og giver mulighed for forskellige tilladelser. Grupperne i vores virksomhed kan kun se deres egne faxbeskeder, hvilket er vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager. Vores juridiske afdeling kan f.eks. faxe følsomme PDF-filer på en sikker måde og kan som de eneste se deres indgående faxbeskeder. Vi har brugt InterFAX i mere end fire år og er meget tilfredse med løsningen.

– Mr. Sezgin Midilli, IT Management

Extended Stay America har brugt InterFAX PCI-portalen til at beskytte indgående formularer til godkendelse af kreditkort til flere af deres ejendomme. Vi føler os overbeviste om, at vores kundedata er sikre, og at vi opfylder PCI-standarderne med InterFAX.