Hvorfor InterFAX

Cloudbaseret faxplatform til forretningsmæssig brug med sikker distribution af dokumenter

InterFAX forstår, hvorfor sikkerhed er vigtig for vores kunder. Vi har som mål at levere sikre, cloudbaserede faxbeskeder og dokumenter til forretningsbrug, mens strenge branchestandarder for overensstemmelse følges. Det er grunden til, at sikkerhed altid har været en strategisk prioritet i vores organisation. InterFAX arbejder på at tilbyde sikre tjenester til vores kunder, og det gælder lige fra TLS-kryptering af indgående og udgående faxbeskeder, vores unikke funktion til sletning af faxbeskeder efter færdiggørelse til godkendelse via private og offentlige nøglesignaturer.

InterFAX er dedikerede i forhold til at overholde verdens strengeste bestemmelser vedrørende sikkerhed og databeskyttelse, herunder de amerikanske HIPAA-krav og opfyldelse af Japans Privacy Mark-standarder for overensstemmelse. InterFAX er den første internetfaxvirksomhed, der tilbyder en fuldt certificeret ud- og indgående faxtjeneste, der overholder PCI DSS på niveau 1.

Lige så praktisk som mail

Send og modtag faxbeskeder online via et mailprogram. Outlook, Gmail, Yahoo! eller ethvert andet mailprogram – vi understøtter dem alle. Fax via mail giver er meget praktisk og betyder, at du ikke behøver investere i en faxmaskine, som skal vedligeholdes, eller hele tiden at forlade skrivebordet for at se, om der er ankommet en faxbesked. Når en faxbesked videresendes fra vores servere til din mailadresse, kan du filtrere, sende, videresende, udskrive eller slette den på samme måde som almindelige mailmeddelelser.

Høj tilgængelighed og skalerbarhed

Med hundredvis af telefonlinjer, robuste datacentre og faxservere fordelt på fire kontinenter kan vores tjeneste med mail-til-fax til enhver tid håndtere store mængder faxbeskeder. Afsendere modtager aldrig et optaget-signal, og du behøver aldrig vente i kø for at sende en faxbesked igen. Nu har du det hele lige ved hånden.

Indbygget sikkerhed

Faxbeskeder leveres direkte i brugerens indbakke, hvilket sikrer beskyttelse af data og minimerer eksponeringen af følsomme data, da ingen kopier bliver glemt i faxmaskinen på kontoret. InterFAX understøtter også offentlig nøglesignatur og kryptering af indgående faxbeskeder. Alle faxbeskeder bliver signeret af InterFAX, hvilket sikrer, at de faktisk er modtaget af os, før de videresendes til dig. InterFAX understøtter de strengeste bestemmelser for datasikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Bekræftelse og tilpasning af levering

InterFAX kan sende en bekræftelsesmail til dig baseret på den bekræftelsespolitik, du vælger – for gennemførte, mislykkede eller alle faxaktiviteter. 
Du kan også bestemme, hvordan mislykkede faxafsendelser skal håndteres, og angive antallet af nye forsøg ved optaget-signet eller intet svar-signal. InterFAX gør det også muligt at tilpasse din faxheader for at skjule eller vise dato og klokkeslæt for afsendelse, sidetal, antal sider i alt, afsendelse af maskin-id, modtagelse af maskin-id eller dit eget brugerdefinerede indhold.

Branchens bedste support

Vores tjeneste omfatter den allerbedste telefon- og mailsupport på dit lokale sprog. Vores lokale supportteam har stor viden og står til din rådighed i den lokale åbningstid, og forsøger at løse problemer hurtigt.

Global overholdelse

InterFAX er den første fuldt certificerede udbyder af ind- og udgående PCI DSS-tjeneste. Vi overholder også de retningslinjer og overensstemmelseskrav, der fremgår af Privacy Mark, HIPPA, Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelseslovgivningen af 2006

Tilmeld dig en InterFAX-konto i dag, og få mulighed for at prøve tjenesten gratis!